Műgyanta padló készítés Cegléd

Vállalkozásunk műgyanta padló burkolatok kivitelezésével foglalkozik.

Műgyanta padló készítés Cegléd Vállalkozásunk műgyanta padló burkolatok kivitelezésével foglalkozik. Ha Ön Cegléd településen él, akkor sem gond, mert elmegyünk és felmérjük az elkészítendő műgyanta burkolatot, minden -féle kötelezettség nélkül, ingyenesen! Az ország egész területén tudunk vállalni műgyanta padló készítési és műgyantázási munkákat.Ha Ön Cegléd településen él, akkor sem gond, mert elmegyünk és felmérjük az elkészítendő műgyanta burkolatot, minden -féle kötelezettség nélkül, ingyenesen! Az ország egész területén tudunk vállalni műgyanta padló készítési és műgyantázási munkákat.

Miért inkább műgyanta padlót készíttessünk?

– Hamar kész van.

– Nagyon strapabíró.

– Könnyedén felújítható, javítható.

– Hézagmentes, jól tisztán tartható.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta padlóval elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. A műgyanta padló burkolat olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani. Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.

A műgyanták fajtái:

Epoxi, poliészter, poliuretán, policarbonát, vinilészter, akrilát, furán.

Milyen fajta műgyanta burkolatokat készítünk?

Normál, csúszásmentes, pormentesítő, vezetőképes, antisztatikus, önterülő, saválló műgyanta padló burkolat, valamit meglévő műgyanta burkolatok javítása.

Műgyanta padló felhasználási példák:

Raktárakban, konyhákban, üzlethelyiségekben, lakásokban, bemutatótermekben, garázsokban, pincékben és kazánházakban, lapos-tetőkön, balkonokon, erkélyeken, zuhanyzókban, egyéb helyeken.

A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Repedezett, porózus, vagy akár friss betonra, gránitlapra, csempére, kerámialapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára is!

Miért Mi?

– 25 éve tapasztalat van a hátunk mögött a műgyanta padló burkolatok készítése terén.

– A helyszínen ingyenes és részletes tanácsadás, felmérés.

– Munkadíjunk megfizethető és ezért nagyon szakszerű munkát is végzünk.

– Határidőre és pontosan dolgozunk.

Ha Ön Cegléd településen lakik, telefonáljon a +36 70 596 5162 számra vagy küldjön üzenetet itt:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az Ön neve neve *

Az Ön E-mail címe *

Az Ön telefonszáma *

Árajánlat - Kérdés részletezése

Fotó vagy dokumentum csatolása (jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx max. 10 Mb)
Robot védelem (x-je be a kockát)

Ezennel hozzájárulok személyes adataim Adatkezelési információk szerinti felhasználásához!