Műgyanta padló készítés Debrecen

Cégünk műgyanta padló burkolat készítésével foglalkozik.

Ha Ön Debrecen településen él, akkor elmegyünk és felmérjük az elkészítendő műgyanta burkolatot, minden -féle kötelezettség nélkül, ingyenesen! Az ország egész területén tudunk vállalni műgyantázási és műgyanta padló készítési munkákat.

Cégünk műgyanta padló burkolat készítésével foglalkozik. Ha Ön Szolnok településen él, akkor elmegyünk és felmérjük az elkészítendő műgyanta burkolatot, minden -féle kötelezettség nélkül, ingyenesen! Az ország egész területén tudunk vállalni műgyantázási és műgyanta padló készítési munkákat.A műgyanta padló előnyei:

– Hamar kész van.

– Nagyon strapabíró.

– Könnyedén javítható, felújítható.

– Hézagmentes, jól tisztán tartható.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta alapú padlóval elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani. Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.

A műgyanták fajtái:

Poliuretán, policarbonát, epoxi, poliészter, vinilészter, akrilát, furán.

Műgyanta burkolat fajták:

Normál, csúszásmentes, pormentesítő, vezetőképes, antisztatikus, önterülő, saválló műgyanta padló burkolat, valamit meglévő műgyanta burkolatok javítása.

Hová érdemes műgyanta padló burkolatot készíttetni?

Vegyipari laboratóriumokban, parkolóházakban, konyhákban, üzlethelyiségekben, lakásokban, oktatási intézményekben, bemutatótermekben, garázsokban, azaz mindenhol, ahol megfelelő burkolatot akarunk kialakítani.

A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Régi repedezett, porózus, vagy akár friss betonra, csempére, kerámialapra, gránitlapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára is!

Néhány érv amiért Minket válasszon a műgyanta padló készítésre:

– 25 éve foglalkozunk műgyanta padló burkolatok készítésével.

– Ingyenes helyszíni tanácsadás és felmérés.

– Munkadíjunk megfizethető és ezért nagyon szakszerű munkát is végzünk.

– A munkákat mindig pontosan, határidőre elvégezzük.

Ha Ön Debrecen településen lakik, telefonáljon a +36 70 596 5162 számra vagy küldjön üzenetet itt:

  Ha a weboldal üzenetküldő nem működik, kérjük írjon közvetlenűl a fodor.mugyanta@gmail.com e-mail cmíre!

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Az Ön neve neve *

  Az Ön E-mail címe *

  Az Ön telefonszáma *

  Műgyantázandó felület mérete (m2) *

  Árajánlat – Kérdés részletezése

  Ezennel hozzájárulok személyes adataim Adatkezelési információk szerinti felhasználásához!