Műgyanta padló készítés Dunaújváros

Vállalkozásunk műgyanta padló burkolat kivitelezésével foglalkozik.

Ha Ön Dunaújváros településen él, akkor sem gond, mert elmegyünk és felmérjük a munkát, kötelezettség nélkül ingyenesen! Az ország teljes területén tudunk vállalni műgyantázási és műgyanta padló készítési munkát.

Vállalkozásunk műgyanta padló burkolat kivitelezésével foglalkozik. Ha Ön Dunaújváros településen él, akkor sem gond, mert elmegyünk és felmérjük a munkát, kötelezettség nélkül ingyenesen! Az ország teljes területén tudunk vállalni műgyantázási és műgyanta padló készítési munkát.A műgyanta padló előnyei:

– Hamar kész van.

– Hosszú élettartam.

– Könnyedén javítható, felújítható.

– Jól tisztán tartható, hézagmentes.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonattal elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani. Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.

Milyen fajta műgyantákkal dolgozunk?

Epoxi, policarbonát, vinilészter, poliészter, poliuretán, akrilát, furán.

Milyen fajta műgyanta burkolatokat készítünk?

Normál, pormentesítő, önterülő, csúszásmentes, vezetőképes, antisztatikus, saválló műgyanta padló burkolat, valamit meglévő műgyanta burkolatok javítása.

Műgyanta padló felhasználási példák:

Lakásban, konyhákban, üzlethelyiségekben, oktatási intézményekben, tornatermekben, bemutatótermekben, lakótérben, egyéb helyeken.

A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Repedezett, porózus, vagy akár friss betonra, gránitlapra, csempére, kerámialapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára is!

Miért válasszon minket műgyanta padló készítés kivitelezésére?

– 25 év tapasztalat műgyantázásban.

– Részletes tanácsadással és ingyenes helyszíni felméréssel állunk megrendelőink rendelkezésére.

– Áraink versenyképesek a hasonló cégekéhez képest.

– Határidőre és pontosan dolgozunk.

Ha Ön Dunaújváros településen lakik, telefonáljon a +36 70 596 5162 számra vagy küldjön üzenetet itt:

  Ha a weboldal üzenetküldő nem működik, kérjük írjon közvetlenűl a fodor.mugyanta@gmail.com e-mail cmíre!

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Az Ön neve neve *

  Az Ön E-mail címe *

  Az Ön telefonszáma *

  Műgyantázandó felület mérete (m2) *

  Árajánlat – Kérdés részletezése

  Ezennel hozzájárulok személyes adataim Adatkezelési információk szerinti felhasználásához!