Műgyanta padló készítés Hatvan

Cégünk műgyanta padló burkolatok kivitelezésével foglalkozik.

Ha Ön Hatvan településen él, akkor elmegyünk és felmérjük a munkát, kötelezettség nélkül mind ezt ingyenesen! Az ország egész területén vállalunk műgyanta padló készítési és műgyantázási munkát.

Műgyanta padló készítés Hatvan Cégünk műgyanta padló burkolatok kivitelezésével foglalkozik. Ha Ön Hatvan településen él, akkor elmegyünk és felmérjük a munkát, kötelezettség nélkül mind ezt ingyenesen! Az ország egész területén vállalunk műgyanta padló készítési és műgyantázási munkát.A műgyanta padló előnyei:

– Rövid kivitelezési idő.

– Nagyon strapabíró.

– Könnyedén felújítható, javítható.

– Jól tisztán tartható, hézagmentes.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani. Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.

Műgyanta fajták amivel dolgozunk:

Epoxi, policarbonát, vinilészter, poliészter, poliuretán, akrilát, furán.

Műgyanta burkolat fajták:

Normál, csúszásmentes, pormentesítő, vezetőképes, antisztatikus, önterülő, saválló műgyanta padló burkolat, valamit meglévő műgyanta burkolatok javítása.

Hová érdemes műgyanta padló burkolatot készíttetni?

Lakásban, konyhákban, üzlethelyiségekben, oktatási intézményekben, tornatermekben, bemutatótermekben, lakótérben, azaz mindenhol, ahol megfelelő burkolatot akarunk kialakítani.

A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Repedezett, porózus, vagy akár friss betonra, gránitlapra, csempére, kerámialapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára is!

Miért válasszon minket műgyanta padló készítés kivitelezésére?

– 25 éve tapasztalat van a hátunk mögött a műgyanta padló burkolatok készítése terén.

– Részletes tanácsadással és ingyenes helyszíni felméréssel állunk megrendelőink rendelkezésére.

– Munkadíjunk megfizethető és ezért nagyon szakszerű munkát is végzünk.

– A munkákat mindig pontosan, határidőre elvégezzük.

Ha Ön Hatvan településen él, telefonáljon a +36 70 596 5162 számra vagy küldjön üzenetet itt:

  Ha a weboldal üzenetküldő nem működik, kérjük írjon közvetlenűl a fodor.mugyanta@gmail.com e-mail cmíre!

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Az Ön neve neve *

  Az Ön E-mail címe *

  Az Ön telefonszáma *

  Műgyantázandó felület mérete (m2) *

  Árajánlat – Kérdés részletezése

  Ezennel hozzájárulok személyes adataim Adatkezelési információk szerinti felhasználásához!