Műgyanta padló készítés Sopron

Vállalkozásunk műgyanta padló burkolat készítésével foglalkozik.

Ha Ön Sopronban lakik, akkor elmegyünk és felmérjük a munkát, minden -féle kötelezettség nélkül, mind ezt ingyenesen! Az ország egész területén tudunk vállalni műgyanta padló készítést,  műgyantázási munkát.

Vállalkozásunk műgyanta alapú padló burkolat készítésével foglalkozik. Ha Ön Sopronban lakik, akkor elmegyünk és felmérjük a munkát, minden -féle kötelezettség nélkül, mind ezt ingyenesen! Az ország egész területén tudunk vállalni műgyantázási munkát.Miért műgyanta padlót készíttessünk?

– Rövid kivitelezési idő.

– Hosszú élettartam.

– Egyszerűen javítható, felújítható.

– Jól tisztán tartható, hézagmentes.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani. Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.

Milyen fajta műgyantákkal dolgozunk?

Epoxi, poliészter, poliuretán, policarbonát, vinilészter, akrilát, furán.

Milyen fajta műgyanta burkolatokat készítünk?

Normál, pormentesítő, önterülő, csúszásmentes, vezetőképes, antisztatikus, saválló műgyanta padló burkolat, valamit meglévő műgyanta burkolatok javítása.

Hová érdemes műgyanta padló burkolatot készíttetni?

Lakásokban, gyárak és ipari létesítmények területén, vegyipari laboratóriumokban, parkolóházakban, oktatási intézményekben, tornatermekben, sportlétesítményekben, azaz mindenhol, ahol megfelelő burkolatot akarunk kialakítani.

A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Repedezett, porózus, vagy akár friss betonra, gránitlapra, csempére, kerámialapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára is!

Miért Mi?

– 25 éve tapasztalat van a hátunk mögött a műgyanta padló burkolatok készítése terén.

– Részletes tanácsadással és ingyenes helyszíni felméréssel állunk megrendelőink rendelkezésére.

– Minden megrendelőnknek korrekt és versenyképes árakat adunk.

– Nálunk a legfontosabb a pontosság és a határidő.

Ha Ön Sopronban él, telefonáljon a +36 70 596 5162 számra vagy küldjön üzenetet itt:

  Ha a weboldal üzenetküldő nem működik, kérjük írjon közvetlenűl a fodor.mugyanta@gmail.com e-mail cmíre!

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Az Ön neve neve *

  Az Ön E-mail címe *

  Az Ön telefonszáma *

  Műgyantázandó felület mérete (m2) *

  Árajánlat – Kérdés részletezése

  Ezennel hozzájárulok személyes adataim Adatkezelési információk szerinti felhasználásához!