Műgyanta padló készítés Esztergom

Cégünk műgyanta padló burkolatok készítésével foglalkozik.

Ha Ön Esztergom településen él, akkor elmegyünk és felmérjük a munkát, kötelezettség nélkül mind ezt ingyenesen! Az ország egész területén vállalunk műgyanta padló készítési és műgyantázási munkákat.

Cégünk műgyanta padló burkolatok készítésével foglalkozik. Ha Ön Esztergom településen él, akkor elmegyünk és felmérjük a munkát, kötelezettség nélkül mind ezt ingyenesen! Az ország egész területén vállalunk műgyanta padló készítési és műgyantázási munkákat.Miért inkább műgyanta padlót készíttessünk?

– Nagyon rövid idő alatt elkészül.

– Hosszú élettartam.

– Egyszerűen felújítható, javítható.

– Hézagmentes, jól tisztán tartható.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani. Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.

Műgyanta fajták amivel dolgozunk:

Poliuretán, policarbonát, epoxi, poliészter, vinilészter, akrilát, furán.

Műgyanta burkolat fajták:

Normál burkolat, önterülő, vezetőképes, antisztatikus, pormentesítő, csúszásmentes, saválló műgyanta padló burkolat, továbbá meglévő műgyanta burkolatok javítása.

Műgyanta padló felhasználási példák:

Lakásokban, gyárak és ipari létesítmények területén, vegyipari laboratóriumokban, parkolóházakban, oktatási intézményekben, tornatermekben, sportlétesítményekben, stb.

A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Csempére, kerámialapra, gránitlapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára, régi repedezett, porózus, vagy akár friss betonra is.

Műgyantázási munkákhoz miért válasszon minket?

– 25 év tapasztalat műgyantázásban.

– A helyszínen ingyenes és részletes tanácsadás, felmérés.

– Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy egyaránt versenyképesek legyenek a kisebb és nagyobb munkákban is.

– Nálunk a legfontosabb a pontosság és a határidő.

Ha Ön Esztergom településen él, telefonáljon a +36 70 596 5162 számra vagy küldjön üzenetet itt:

  Ha a weboldal üzenetküldő nem működik, kérjük írjon közvetlenűl a fodor.mugyanta@gmail.com e-mail cmíre!

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Az Ön neve neve *

  Az Ön E-mail címe *

  Az Ön telefonszáma *

  Műgyantázandó felület mérete (m2) *

  Árajánlat – Kérdés részletezése

  Ezennel hozzájárulok személyes adataim Adatkezelési információk szerinti felhasználásához!